Programok
Továbbtanulási tanácsadást indít a KultúrÁsz
2013. 05. 10. (péntek) 14.56

Középiskolások számára kínál továbbtanulási tanácsadást a KultúrÁsz Közhasznú egyesület. A szolgáltatás során az egyesület szakemberei, valamint a Debreceni Egyetem oktatói válaszolnak a fiatalok kérdéseire.

A tanácsadás az „Egyetemes tehetség” program keretében valósul meg, amely során a debreceni és Hajdú-Bihar megyei középiskolások továbbtanulását segítik. A tehetséggondozó programot februárban indította a KultúrÁsz Közhasznú Egyesület. A programba a Debreceni Egyetemen oktató szakemberek is bekapcsolódnak.


A továbbtanulási tanácsadás során a következő témákban várják a fiatalok kérdéseit: pályaválasztás, pályaorientáció, karriermenedzsment, önismeret, továbbtanulás, tanulásmódszertan. A feltett kérdésekre mindig az adott témában leginkább jártas szakember válaszol. A tanácsadásra jelentkezni lehet a tehetsegpont@kulturasz.hu e-mail címen. Az időpont és helyszín pedig egyeztetés alapján kerül meghatározásra.

Az „Egyetemes tehetség” projekt az Európai Unió támogatásával, a TÁMOP-3.4.4/B-11/2-2012-0012 program keretében valósul meg.


Cikkek a témakörből


Ossza meg a FACEBOOK-onCikk nyomtatása