Programok
Általános iskolásoknak tart tanácsadást a KultúrÁsz Földesen
2013. 10. 27. (vasárnap) 11.29

Az önismeretről, a hatékony tanulás módszereiről és a továbbtanulási lehetőségekről tartanak tanácsadást földesi általános iskolásoknak a KultúrÁsz Közhasznú Egyesület szakemberei. A programokon csaknem 30 fiatal vesz részt az Egyetemes tehetség projekt részeként.

A debreceni és Hajdú-Bihar megyei középiskolások továbbtanulását is segíti az a tehetséggondozó program, amelyet 2013 februárjában indított a KultúrÁsz Közhasznú Egyesület. Az „Egyetemes tehetség” projektben elsősorban a 11. és 12. osztályba járó, kiemelkedő képességekkel rendelkező fiatalok felkutatása és segítése a cél. A programba a Debreceni Egyetemen oktató szakemberek is bekapcsolódnak. Áprilisban és májusban a debreceni középiskolákban zajlott tanácsadás, október és november során pedig a földesi Karácsony Sándor Általános Iskola és Művészeti Iskola 7. osztályos tanulói vesznek részt hasonló programokon. A foglalkozásokat a KultúrÁsz Egyesület szakemberei tartják önismeret, tanulmásmódszertan, továbbtanulás, karriermenedzsment témakörben. A tanácsadások kiscsoportos formában történnek, összesen 28 fő közoktatási tanuló részvételével. 
    
Az „Egyetemes tehetség” projekt az Európai Unió támogatásával, a TÁMOP-3.4.4/B-11/2-2012-0012 program keretében valósul meg.

 
Cikkek a témakörből


Ossza meg a FACEBOOK-onCikk nyomtatása