Pályázatok
Pályázati felhívás középiskolásoknak plakát készítésére
2013. 10. 27. (vasárnap) 11.51

Középiskolások számára hirdet pályázatot a KultúrÁsz Közhasznú Egyesület poszter elkészítésére, amely az oktatással, kultúrával kapcsolatos. A legjszebb posztereket kiállítják a Debreceni Egyetemen, a három legjobb pályamunka készítője pedig díjazásban is részesül.

A pályázat célja az oktatás és a kultúra népszerűsítése a fiatalok között. Elsősorban kreatív és az eddigiektől eltérő, újító jellegű alkotásokat várnak. A pályamunkákat bármilyen technikával, módszerre elkészíthetik a fiatalok, az egyetlen formai követelmény, hogy a poszterek A/2-es méretűek legyenek. 

A beérkezett posztereket két, egymástól független szakértő bírálja el a KultúrÁsz megbízásából, az alábbi szempontok szerint: jártasság a témában, kreativitás, a téma feldolgozásának színvonala, eszközhasználat, a saját nézetek, vélemények ábrázolása.

A posztereket legkésőbb 2013. november 7-ig lehet benyújtani Pete Nikoletta felnőttképzési vezetőnek a KultúrÁSz irodájában Debrecenben. Cím: Postakert utca 8. szám, III. emelet 307-es ajtó.

A legjobb posztereket kiállítják, a három legjobb pályamunka készítője pedig díjazásban is részesül. A nyertes pályázókat e-mailben értesítik. Az eredményhirdetést a Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében szervezett kiállításon tartják 2013. november 14-én délelőtt 11 órától a Debreceni Egyetem Főépületének kerengőjében.


Cikkek a témakörből


Ossza meg a FACEBOOK-onCikk nyomtatása